Etkinlik Duyuruları

11.03.2024 54

Ramazan ayı ve baharın da gelmesi ile okulumuzda Sosyal Sorumluluk kapsamında etkinlikler hız kazandı. Bu kapasmda,

A) Okulumuz anasınıfı öğretmeni Bedia ÇAKIR danışmanlığıda ve 1. sınıf öğretmenlerimizden Hilal GÜRLEYÜK'ün katkıları ile 11-12 Mart tarihlerinde "Sıfı Atık Sergisi"

B) Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fadime ÇINAR danışmanlığında "Yeşil Yarınlar için El Ele" etkinliği ile okulumuz bahçesine yeni ağaçlar dikilmesi ve mevcut ağaçların bakımının yapılması,

C) Okulumu sınıf öğretmenlerinden Osman KANDİL danışmanlığında ilgili sınıf öğrencileri ve velielr tarafından toplanan ayni ve nakdi yardımların Hayat Ağacı Derneği'ne teslim edilmesi faalieyetleri müdürlüğümüzce planlanmıştır.